Day 14 - CHRISTCHURCH

Publicerat i: Under språkresan | 2013-07-09 - 23:24:00 | 0 kommentarer


Vi tog bussen till Christchurch runt nio idag, när vi var framme fick vi fritid så vi gick först till en kyrka, som var enoooorm och sen gick vi till 99 pence store, världens bästa affär! Undrar hur mycket pengar jag lagt på choklad här.. det är så gott och billigt! Diary milk med oreo och KitKat Peanut butter MÅSTE NI SMAKA SÅ GOTT DÖÖÖR. 
Ja, sen gick vi till en liten park där vi åt vår lunch och lite caaandy! Och, förresten, det finns sjukt många och stora svanar i Christchurch. I don't like any biiirds men var fett nära dom. Såå stolt, verkligen ;) Vi åkte tillbaka lite över tolv och bussen tog lång tid så vi blev sena till skolan, hehehehe...

Fina Vilma, Melina och Johana! 

Nu ikväll var det discooo men ingen var direkt taggad så vi gick in och var tråkiga. Satt i en soffa och kollade på folk. Vi fick gå tidigaste nio och då gick vi in på tesco och köpte lite goda saker. Vår tanke var att gå ner till stranden men klockan blev typ halv tio så det kändes onödigt tyckte jag, Louise och Malin så vi stannade i parken medan många andra gick ner till stranden, dock hade vi supertrevligt i parken. Vi åt ananas, hallon, KITKAT PEANUT BUTTER och frozen yogurt, såååå gott!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback