One year ago...

Publicerat i: Efter språkresan | 2014-07-05 - 23:51:00 | 1 kommentarer

Det känns så konstigt, att jag för ett år sedan låg i en säng, i ett hus, i Bournemouth efter ett av alla studentparty. Att jag för ett år sedan var DÄR, på den grymma resan som jag lätt hade gjort om, med samma människor och samma stad då. Jag vill inte sakna det för mycket, men jag saknar det, men samtidigt är jag så glad och tacksam för att jag fick uppleva det och för att jag fick träffa så många fina människor. 

Till er som är iväg, eller ska iväg, lova mig att njuta av er resa, till max!!! Jag vet hur det är, och man tänker att 3 veckor är länge, jag har all tid i världen.. NEJ, njut av tiden du har, njut av alla stunder i alla olika parker, njut av alla roliga stunder där du skrattar fram magrutorna, njut av alla långa bussturer med dina vänner, njut av vädret, njut av stunderna på stranden, njut av varenda kram du får. Lev i nuet och tänk inte på något annat. 

 
 
 
 
 

Mer svar!!

Publicerat i: Frågor&Svar | 2014-07-05 - 23:45:32 | 0 kommentarer

Hejhej! 
Snart är det dax för mig att åka iväg på språkresa, och jag undrar om det är något speciellt man bör tänka på att ta med sig?^^ 
Tack på förhand! ^^
Svar:
Åhh så härligt, för dig, och så härligt för ALLA som har sin resa framför sig! Jag har en vän som ska åka snart också (aviiis!!) och det jag sa till henne var "tänk på att vara social, tänk på att våga prata med folk redan från första stund, även om det känns läskigt, alla vill skaffa nya vänner och man måste bara våga göra det!" och jag tror det är det allra viktigaste - du måste ha med din egna sociala förmåga, du måste ha med DIG SJÄLV, vara dig själv och ett bra humör. Kläder, skor, mat, tandkräm och shampoo kan du köpa där. 

Vad är membership card till för?
Svar:
Helt ärligt så vet jag inte haha.. nej men kan inte komma på något speciellt vi använde de till.. men det är bra att ha med sig och skriva ner nummer osv osv om något händer. Sen gav det även lite rabatt i vissa affärer :)