Språkrese-bloggar

Publicerat i: Angelica tipsar | 2013-01-19 - 19:20:57 | 1 kommentarer

Det var någon som frågade på min andra blogg om jag hade hittat/läst andra språkrese-bloggar, så nu tänkte jag länka några bloggar som handlar om språkresor! 

onething.webblogg.se - My frieeend Johanna som jag åker med. Hon sktiver om annat också men om ni letar upp kategorierna i menyn så hittar ni kategorin "Inför språkresan" och där kan ni läsa lite vad hon skrivit än så länge :)

sprakresaengland.blogg.se - Maaaalin som jag började snacka med pga att hon åker till samma ställe som mig. Hon har bara skrivit typ fem inlägg men sa precis till henne att uppdatera så vi kan ju alltid hoppas!

torquaytvatusentretton.blogg.se - Två tjejer, Elin & Kajsa, som åker till Torquay i sommar :)

lisabengtsson.webblogg.se - En tjej som Hastings i sommar! :) 

nattstad.se/Linneaaldenlid - En tjej som är länkad på STS hemsida, har inte snackat med henne men hon åker till Malta i sommar, hon skriver om annat också men finns en kategori som heter "Malta 2013" så där kan ni trycka er in och läsa. 

Det finns säkert fler och om någon annan som läser detta ska iväg till sommaren och bloggar, så kan ni bara slänge in en kommentar så fyller jag på listan!

172 days left!

Publicerat i: Före språkresan | 2013-01-05 - 16:06:47 | 2 kommentarerAlltså... dessa reklam-annonserna förföljer mig.. blogg.se's förstasida, devote-bloggar och andra sidor. Längtar väääääldigt mycket till jag ska åka. Och nu börjar fler & fler boka och jag har hittat några till som ska vara i Bournemouth samtidigt som mig, vilket är superkul! :) Bara 172 dagar kvar! 

Tre frågor

Publicerat i: Frågor&Svar | 2013-01-01 - 15:34:54 | 6 kommentarer

Kikade in här mest för att säga Gott nytt år, men så såg jag att jag fått lite frågor och eftersom jag inte har något bättre för mig såhär dagen efter nyår så kan jag lika bra svara!


Svar: Jag har valt endast Bournemouth, men mina vänner Louise & Malin har valt att åka till Bournemouth via Paris.
Alltså, allas föräldrar är väääldigt olika och min pappa var inte så emot det när jag frågade men mamma var lite så... liksom halvt emot det. Sen drog jag med henne på ett info-möte och sen sa hon ja! Hon har sagt att hon tycker det känns säkert osv osv. Jag vet ju inte vad de flesta kommer vara som åker, jag är 15 men jag tycker det hela handlar om  om du känner dig redo & mogen för att åka. Visst, du kanske blir en av de yngsta men när det handlar om att hitta vänner så tror jag inte det spelar någon roll, man kan vara vänner även om man inte är lika gamla. Be dina föräldrar läsa på STS's hemsida, man kan ju ringa eller mejla dit om man har frågor osv. Och ge inte upp om du verkligen vill åka. Snacka med dina föräldrar och säg att du känner dig mogen och att du vill utmana dig själv eller något :). 


Svar: Jag har bokat international, för jag vill försöka träffa människor från andra länder som jag inte kan snacka svenska med osv, för då behöver jag använda den engelskan jag kan och förhoppningsvis blir jag bättre på det!Svar: I guess att det är samma person som kommenterat men om du nu åker dit så ses vi kanske. Jag åker den 26/6 - 2013! 


Hade ni en bra kväll igår? Åhhh nu är det 2013 och det känns SÅÅÅ bra. Väntar massa roliga upplevelser. Åker till London om ca. 50 dagar för att shoppa, ha roligt och se One Directioooon live. I april ska jag se Olly Muuurs live, i juni går jag ut nian och jag åker på språkresaaa. Gillar nytt, ny start och allt sånt. Loveee!