285 days left

Publicerat i: Före språkresan | 2012-09-14 - 22:48:00 | 0 kommentarer

Fredagkväll och jag är väääldigt uttråkad! Har suttit hela kvällen och varit sugen på godis, så tog några chokladbitar. Ska ju egentligen hålla igen MEN har tränat hela veckan, fast tog en vilodag idag. Imorgon ska jag ut på en powerwalk med Johanna och på söndag ska jag förmodligen springa, så lite choklad är väl inte sååå farligt då? Right? Nu har vi långledigt, eftersom vi är lediga på måndag också! Har tyvärr ingen zumba då, men får väl träna på något annat sätt. Det problemet tar vi då. Leva i nuet var det! 

Förövrigt så händer det ju ingenting ang. språkresan, men dagarna går och det blir närmre och närme. Det är bara 285 dagar kvar!!



Crazy girls

Publicerat i: Före språkresan | 2012-09-07 - 17:47:00 | 0 kommentarer




Det är freeeeeeeeedag, woho! Sitter framför min dator med Johanna, som jag ska åka på språkresa med, och vårt mål var väl att ta en normal webcam bild för att kunna lägga ut en fin bild här, men det var ganska svårt, så det blev istället ett collage med massa oseriösa bilder. Vi sitter och sjunger med i Olly Murs låtar och vi kom på att det var fyra veckor sedan vi såg honom... times flies. Åh I wanna turn back the time och se honom igen. Fina Olly! 

Det är bara 292 dagar kvar tills vi åker iväg till Bournemouth. Vi vill åka NU NU NU och jag hoppas tiden går lika snabbt fram tills dess som den gjort detta året. men väl när vi är där kan vi ju pausa lite. 

Info-möte

Publicerat i: Före språkresan | 2012-09-06 - 20:15:00 | 0 kommentarer

I was back in school idag. Känns skönt att få dagarna att gå lite, men jag gillar helger också! 

Såg att STS skrivit ut massa tider om Info-möten på deras facebook sida. I bla. Helsingborg, Göteborg, Västerås, Stockholm och många fler. Ni kan gå in på http://www.facebook.com/STS.Sprakresor/events och där hittar ni allt.
Jag var på ett info-möte för några veckor sedan och åhh man blev bara mer sugen på att åka då. Dra med era föräldrar och får ni chansen att åka, ÅK! (Säger jag som inte ens varit iväg...). Nej, men det verkar så himla roligt och skoj ju. Förresten, ni få som läser, ni får gärna slänga in en liten kommentar. Och vill ni fråga något så gör det!

429809_203567463107734_788558423_n_large

Drömmer mig bort

Publicerat i: Bournemouth | 2012-09-04 - 11:06:00 | 1 kommentarer

Sitter hemma och är sjuk. Det är verkligen inte roligt. Borde plugga matte och kemi, men jag orkar inte. Sitter och drömmer mig bort till fina England istället. Jag längtar superduperskitmega mycket. Vill åka nuuuu men jag måste nog lära mig att längta efter saker. Jag är sån. Kommer jag på något jag vill göra, köpa eller så, då ska det ske direkt. Men det är bra att ha något att se fram emot. Detta är andra dagen jag sitter hemma och det enda positiva är att dagarna går och att det blir en dag närmre spårkresan, annars är det här ganska så segt. Gillar verkligen inte att vara sjuk. Man bara sitter här och gör ingenting. Och när man väl är i skolan önskar man att man kunde få vara sjuk några dagar. Nej, usch, jag gillar lov. När man är ledig och frisk! 

En liten video om Bournemouth, som får mig att längta even more. :)
 

Bournemouth

Publicerat i: Före språkresan | 2012-09-02 - 14:33:00 | 0 kommentarer

Varför valde jag just Bournemouth? Ja, bra fråga. Jag och Johanna tittade på STS sida vart man kunde åka. Vi ville åka till England, det var självklart för oss, men de finns en hel del städer att välja mellan. Bournemouth-sidan var den första vi kollade på och båda fastnade direkt. Det såg så härligt ut med stranden och jag hoppas på många soltimmar och sköna dagar på stranden. 


Från STS hemsida,

"I Bournemouth hittar du Storbritanniens bästa sandstrand, och här skiner solen i genomsnitt 7,7 timmar per dag under sommaren.

På 200 år har Bournemouth förvandlats från en sömnig liten by till en populär badort med modern underhållning. I stadens centrum finns ett riktigt bra utbud med många roliga affärer och bra shopping. Området kring Bournemouth har en lång spännande historia. För att öva din engelska och för att få reda på mer om Englands historia så lyssna på vad guiden vid Stonehenge har att säga. Vill du utnyttja stranden till max så anmäl dig till STS sportkurs i volleyboll. En heldag lägger vi i London, som inte ligger alltför långt bort."

Bournemouth

Antal invånare: ca 170 000
Valuta: Brittiska pund (GBP, £)
Bad: 2 mil strand, inom- och utomhuspooler
Sommartemp: 23° C
Shopping: Castlepoint och en uppsjö av små butiker

Fakta

Språk: Engelska
Ålder: 13-18
Flyg: Flyg T/R London
Transfer: Ingår
Kurstyp: STS Classic, STS International
Boendealternativ: Värdfamilj
Aktiviteter: Beachvolleyboll

Jag borde sluta leta efter bloggar, kolla i forum och överhuvudtaget sluta tänka på språkresan, längtar tills sommaren men först ska vi ta oss igenom en mysig höst, en kall vinter och en trevlig vår. Sen så är det dags att leva i någon sorts dröm... :)


Kolla vad härligt och fint!