FYRA FRÅGOR

Publicerat i: Frågor&Svar | 2014-03-27 - 17:34:00 | 4 kommentarer

Här kommer fler svar, förlåt att det dröjt men jag har bytt bloggportal på min vanliga blogg(nattstad.se/angelicabengtsson) så därför är jag inte inloggad här så ofta, men jag försöker kolla in och se om några nya frågor dykt upp! Kram på er och bara ös på med frågor, jag svarar mer än gärna :D 


Har du några tips på saker som är bra att köpa innan resan?

Hmm det är väl bra att kolla över om man har solkräm och allt sånt, se till så man har bra kläder att ha med osv men det mesta du behöver ha med är ju sånt du hade använt tre veckor på sommaren hemma, om ni förstår :)


Blev det ofta pinsam tystnad vid matbordet när ni åt med er värdfamilj? Spenderade ni mycket tid med familjen, kollade ni t.ex på tv och sånt? Älskar din blogg! Det är verkligen snällt att du svarar på alla våra frågor! :)
Nej, faktiskt inte! Ibland satt de och diskuterade saker som vi inte fattade (alltså typ om släktingar osv) men självklart var det lite nervöst första kvällen, men den kvällen satt vi och åt i typ 1,5 h då vi dels gav dem en liten present och lät de testa svenskt choklad. Men annars brukade de fråga typ vad vi har gjort på dagen, diskutera vad vi tyckte om själva språkresan eller diskutera vädret haha, eller vad vi skulle göra på kvällen osv osv. Det löste sig fint! Vi spenderade inte alls mycket tid med dem, det var typ frukosten som vård värdmamma serverade och sedan kvällsmaten, that's it.
Åh tack så glad jag blir, jag svarar gärna på frågor! 


Vilken "utflykt" var roligast om du inte får välja London? :)
Hmm... jag tyckte det var kul att åka till Stonehenge & Salsbury, eftersom det är väldigt känt och stort och det känns ändå som det är ett måste. Det var inte så omg this is the best moment of my life när vi gick runt och kollade på stenar i Stonehenge men in förstår nog ändå, det var kul att få uppleva det. Efter det åkte vi till Salsbury där vi fick göra vad vi ville, jag kommer ihåg att jag hängde med några svenskar plus några ashärliga danska killar och hade skitkul, vi köpte milkshake och bara pratade typ, verkligen trevligt! Sedan satt vi vid en kyrka med massa danska tjejer och bara njöt av solsken och härliga vänner! 


Hej jag ska åka till bournemouth i sommar! Så jag undrar, vilka affärer finns där? Tex vs forever21? Primark? Marc Jacobs? Hur lång "fritid" får man i London till att shoppa? Din blogg är superbra och får mig att känna mig mindre nervös (ska åka ensam) kram!

Åh så himla kul för dig!! I Bournemouth finns affärer som Primark och New Look, River Island tror jag??? och en hel del skoaffärer. Och verkligen många fler affärer men kommer inte ihåg alla. Forever21 finns inte där tyvärr, inte Marc Jacobs och större märkesaffärer heller, men de finns i Lonodon!! Vi åkte till London två gånger, ena gången för sightseeing men då fick vi även freetime plus en gång för endast shopping, det heter heldag men det blir ju inte en HEL dag för man ska ta sig dit och hem osv. MEN inför detta året tror jag det är ändrat så ni kommer spendera en helg i London och ni kommer helt enkelt få ut mer av tiden eftersom ni inte måste åka fram och tillbaka! :) Vad kul att min blogg kan hjälpa dig, det gör mig såååå glad! :D 
 

Träna under tiden?

Publicerat i: Frågor&Svar | 2014-03-16 - 10:48:07 | 6 kommentarer

Q: Som jag har förstått det så tycker du om att träna och hade med dig både löparskor och träningskläder. Jag ska åka den här sommaren och har ett ganska stort behov av att springa/träna. Har man fri tillgång till att sticka ut och springa? Hur fri är man egentligen? :)

A:
Först, förlåt för himla sent svar men hoppas du ser detta!
Ja, jag hade med mig träningkläder och kände också att jag gärna ville ta med mig det för att ge mig ut och springa osv, men sen lyckades jag bli sjuk så träna gjorde jag knappt. När ni är lediga, dvs inte har lektioner eller aktiviteter så är ni fria att göra vad ni vill, men eftersom vi hade ca 30-40 min bussresa från stan och hem så hann vi liksom inte ge oss ut på någon längre löprunda varje eftermiddag eller så eftersom när vi kom hem så tog vi det lite lugnt, åt lite och sen fixade oss inför kvällen men på söndagar hade vi alltid ledig kväll och då gav vi oss ut på en PW en gång men annars tränade jag inte så mycket. Man har inte jättemycket fritid men samtidigt är de flesta aktiviteter roliga och man vill ju umgås med alla och göra saker och inte bara fastna med den/de man åkte med från början eller de man kommit närmst. Var öppen för att snacka med alla och liksom inte vara en tråkig som bara bara bara klagar på att ni inte får göra vad ni vill :)