Bournemouth

Publicerat i: Före språkresan | 2012-09-02 - 14:33:00 | 0 kommentarer


Varför valde jag just Bournemouth? Ja, bra fråga. Jag och Johanna tittade på STS sida vart man kunde åka. Vi ville åka till England, det var självklart för oss, men de finns en hel del städer att välja mellan. Bournemouth-sidan var den första vi kollade på och båda fastnade direkt. Det såg så härligt ut med stranden och jag hoppas på många soltimmar och sköna dagar på stranden. 


Från STS hemsida,

"I Bournemouth hittar du Storbritanniens bästa sandstrand, och här skiner solen i genomsnitt 7,7 timmar per dag under sommaren.

På 200 år har Bournemouth förvandlats från en sömnig liten by till en populär badort med modern underhållning. I stadens centrum finns ett riktigt bra utbud med många roliga affärer och bra shopping. Området kring Bournemouth har en lång spännande historia. För att öva din engelska och för att få reda på mer om Englands historia så lyssna på vad guiden vid Stonehenge har att säga. Vill du utnyttja stranden till max så anmäl dig till STS sportkurs i volleyboll. En heldag lägger vi i London, som inte ligger alltför långt bort."

Bournemouth

Antal invånare: ca 170 000
Valuta: Brittiska pund (GBP, £)
Bad: 2 mil strand, inom- och utomhuspooler
Sommartemp: 23° C
Shopping: Castlepoint och en uppsjö av små butiker

Fakta

Språk: Engelska
Ålder: 13-18
Flyg: Flyg T/R London
Transfer: Ingår
Kurstyp: STS Classic, STS International
Boendealternativ: Värdfamilj
Aktiviteter: Beachvolleyboll

Jag borde sluta leta efter bloggar, kolla i forum och överhuvudtaget sluta tänka på språkresan, längtar tills sommaren men först ska vi ta oss igenom en mysig höst, en kall vinter och en trevlig vår. Sen så är det dags att leva i någon sorts dröm... :)


Kolla vad härligt och fint! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback