Day 1 - ARRIVAL

Publicerat i: Under språkresan | 2013-06-26 - 21:15:00 | 0 kommentarer


Vi körde hemmifrån vid 4 imorse, och 05.25 skulle vi samlas på Kastrup. När vi kom så såg vi två tjejer som vi kände igen från facebook, så vi sa hej, lite sådär pinsamt, och efter ett tag kom även en ledare. Fler och fler kom, men vissa skulle till Cambridge, Oxford och Isle of wight. Men det var jag, Johanna och 4 andra, Maja, Hanna, Sanna och Maria, som skulle till Bournemouth. Vi gick till sånhär själv-inchekning och när vi gjort det, då började vi snacka lite mer och det kändes inte lika stelt längre, vilket var skönt! :) 

Planet lyfte 07.25 och sen landade vi på Heathrow runt halv nio, engelsk tid. Alla fick sina väskor osv osv, sen fick vi sitta och vänta suuuperlänge på Heathrow, på bussarna. Det kom även en grupp, typ norska och stockholmare, men de alla skulle till Isle of wight så vi snacka typ inte med dem. Vi gick och köpte lite mat och dricka till bussresan som skulle ta ca 2 h. De som skulle åka till Cambridge, Oxford och Isle of Wight blev upphämtade och sen åkte då jag, Johanna, Maja, Hanna, Sanna och Maria med ledaren mot Bournemouth, fast först fick vi åka till en annan terminal och hämta upp Stockholmare!

Väl framme i Bournemouth så blev vi avsläppta i Kings park där värdfamiljerna stod och vänta. Där blev allt så verkligt och jag blev övernervös när jag gick ur bussen. Innan de ropade ut familjerna och våra namn så fick vi våra gula, snygga STS väskor! Sen lastade vi in våra väskor i vår värdmammas bil och åkte hem med henne. Hon snackade lite med oss men det var mest tyst. Vi kom hem och tog in våra väskor och började i princip packa upp direkt. Och såklart fick vi the. Efter det följde vi med vår värdmamma och handla, och när vi kom hem så åt vi. Vi satt vid middagsbordet ca 1,5 timme, vi åt, snackade och sen gav vi dem vår present vi hade med :)
Vi har avslutat kvällen med en promenad, med our friends Malin och Louise som inte bor alls långt ifrån oss! Nu ska vi sova, imogon börjar allt på riktigt!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback