Fullt fokus den sista månaden

2016-05-01 - 21:46:34 / 2 kommentarer / All kopiering förbjuden
Nästa månad tar jag studenten!! Ja, hur sjukt är inte det alltså?? Denna månaden är redan fullt uppbokad för mig, skola, jobb, lite nöje, fotojobb (!!!), bal... alltså det kommer verkligen flyga förbi! Är det något som motiverar mig till skolan dock så är det det sista av det sista. Alltså, det sista som ska göras för att bli helt klar. Att ge upp när man är så nära mållinjen, det finns inte i min värld. Jag vill prestera på topp och bevisa för mig själv att jag visst kan, att de tvivel som fanns i början av trean om "hur tusan ska jag klara svenska 3?" ska sågas ner, och att vara såhär nära slutet är extremt motiverande för mig. Jag satt och pluggade konsthistoria i fredags klockan 20, för att jag vill ha ett bra betyg på provet imorgon, jag har minutplanerat min valborgshelg för att kunna blanda plugg, jobb och kompisar och att prestera bra även om jag har mycket att göra - det är mitt driv. Jag gillar på något sätt denna tiden som sätter grunden till en dag man längtat till i månader(år). På samma sätt gillar jag dagarna innan en resa, uppladdningen och förväntningarna, precis som jag gillar tanken av en underbar student - och nu är det bara en dryg månad kvar!!!!

 

    Kommentarer

blir mest stressad över studenten, haha. Har sjukaste kontrollbehovet och gillar inte när allt bara släpper, vad ska jag göra utan skolrutinerna liksom? Waaa, panik.

Svar: Åh, ja, känner igen mig i det där, jag känner också lite sådär men samtidigt tycker jag det är en otroligt motivation såhär i slutet, men för några månader sedan kände jag likadant som dig, måste ha rutiner!!!! Men, jag försöker tänka att jag kommer hitta en ny vardag, nya rutiner som behövs och som kan forma något nytt, men visst känns det skrämmande!
angelicabengtsson.blogg.se

Sjukt kul med studenten, förstår om du är taggad! :)

Svar: JAA det ska bli så härligt!
angelicabengtsson.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback