De senaste veckorna

2016-06-22 - 13:56:01 / 0 kommentarer / All kopiering förbjuden
Jag lever!! De senaste tre veckorna har varit så fantastisk roliga och bra, men nu är det dags att komma ikapp livet lite. Jag kommer knappt ihåg vad jag gjort men allt från redigering av bilder, hänga med kompisa, solat, varit på studentfester, festat, dansat... ja inte så mycket lugn och ro helt enkelt. Och så har jag själv tagit studenten, så grymt!! Och dagen efter åkte jag iväg en vecka till Mallorca och kom hem i lördagsnatt, nu är jag åter på jobb och tillbaka i verkligheten. Det känns såklart lite tråkigt, men jag njuter fortfarande av allt jag fått göra den senaste tiden!

Nu är det jobb som gäller några veckor med lite lediga dagar här och där, men i augusti ska jag till Mallorca igen så jag har faktiskt inget emot att få jobba lite (och tjäna lite pengar!!). Jag tänkte komma ikapp med att visa upp bilder här, har dels från balen jag fotografera, har fotat lite studentporträtt och sen har jag nog lite att visa från Mallorca. Tur det, vore tråkigt att ha en fotoblogg annars..

 

KLART

2016-06-01 - 22:18:44 / 0 kommentarer / All kopiering förbjuden

Jag är klar med alla balbilder! High five on that one alltså. Jag har dessutom hittat ett fungerande sätt när det kommer till redigering av måååånga bilder för att underlätta arbetet. När jag började i söndagskväll räknade jag ut att det skulle ta ca 10 h att få färdigt alla bilder och nu blev det kanske 5-6 h istället. Nu ska bara de sista laddas upp i ett webbalbum sen är det redo att delas med alla studenter! Jag lovar lovar lovar att de kommer upp här också men vill först att de som blivit fotograferade ska få tillgång till bilderna. Jag hopppas hopppas hoppas elevkåren är nöjda med mig som fotograf och att jag levde upp till förväntningarna.. alltid lite nervös med reaktionerna efteråt, hehe.