FRÅN MIN MOBIL

2016-07-11 - 21:05:06 / 1 kommentarer / All kopiering förbjuden
I förra veckan förde jag över bilder från mobilen till datorn så jag kunde tömma mobilen och ha plats till nya bilder, och tänkte att det kunde vara lite kul att dela med mig av bilder från mobilen här på bloggen. Mobilbilder kommer gärna lite i skymundan, och speciellt när jag fotar mer "på riktigt". Jag gillar dock att lägga upp bilder på Instagram men inte alla som får en plats där heller. Detta är lite blandat från en härlig vår, med mycket jobb och plugg, men ändå en del roliga stunder!

 
 
 
En dag hängde jag i Borås på LBS Media Awards där min klass kammade hem flera priser // En dag i slutet av April när det snöade otroligt mycket och vår bal skulle vara 2 veckor senare..// En lunch i Lund tillsammans med en fin vän // PLUGG en FREDAGSkväll var inte kul men studenten motiverade mig något enormt (och att jag ville ha ett A i konsthistoria) // Den där dagen två veckor efter snön som trots allt blev solig och helt fantastisk!! // En dag i härliga Göteborg där jag träffade LBS elever från hela landet! // En kväll jag hängde med mina arbetskollegor och kameran var i högsta hugg, såklart! // En kväll på Grand Hotel i Lund som fotograf // En bild från vår poänjakt i skolan, här mediterade vi utanför domkyrkan // Har varit på en jäkla massa studenter och känt mig så stolt över alla mina vänner // En kväll på djurparkis när en söt get ville äta mitt hår // UNDERBAR moment bild från flaket på studenten

Studentporträtt

2016-07-08 - 22:05:27 / 4 kommentarer / All kopiering förbjuden

HUR fina är inte dessa människor!?! Om det är något som gjorde mig stolt så var det att se mina vänner ta studenten, och att se de så glada och lyckliga!! Dessa studentporträtten tog vi några dagar i förväg i ett blåsigt Skåne men det blev bra trots allt!

Vill så gärna ut och fotografera men har liksom inte tid, eller någon inspiration. Brukar det vara så på sommaren för andra också??? Vet liksom inte vad jag ska fota, men vill fota något. AHHH frustrerande!

En onsdag i Köpenhamn

2016-07-07 - 23:43:48 / 0 kommentarer / All kopiering förbjuden

Alltså!!!!! Åh vet inte hur jag med ord ska kunna säga något om Coldplays konsert i onsdags. Det var så magiskt och fantastiskt. Jag älskar älskar älskar Coldplay och deras låtar är verkligen betydelsefulla för mig, och Fix You är min all-time-favorite, så ni kan ju bara tänka er känslan att få höra den live? Och sen massa andra låtar som Yellow och Viva La Vida (den var heeelt sjukt grym live, världens fest!!). Märks det att jag älskade det? Det var nog den bästa konserten jag varit på och det blir nog svårt att toppa det om jag ska vara ärlig!

PORTFOLIO-ARBETE

2016-07-07 - 11:41:36 / 1 kommentarer / All kopiering förbjuden

Som avslutningsprojekt i foto 4 kursen i skolan skulle vi göra en portfolio, 10 bilder samanlagt, samt en egen hemsida och ett bildspel. Jag fick lov att använda min hemsida jag gjort sedan innan så för mig var det mest att lägga upp bilderna där egentligen, men här ovanför ser ni i alla fall resultatet av mitt arbete. Jag har under hela gymnasietiden mest fotografera utomhus (föredrar det, helt klart) så min lärare ville se lite studiobilder också och jag gillar utmaningar så det var bara att köra på! Jag gillar verkligen denhär bildserien och tycker det blev riktigt häftiga bilder, och tack till min fina, grymma vän Lina som ställde upp som modell!

TVÅ FRÅN MALLORCA

2016-07-01 - 12:40:44 / 2 kommentarer / All kopiering förbjuden

Vet ni vad jag tror jag lärt mig? Att uppskatta livet, händelser och leva i nuet. Jag var så rädd inför studenten, för jag har så lätt för att må så dåligt när något jag längtat efter så extremt länge tar slut, och studenten hade jag haft nedräkning till sedan trean började. Varje dag var ett steg närmre en lättnad, och jag var så himla rädd att jag skulle känna mig ledsen, nere, ensam.. ja, allt negativ du kan komma på men jag hann inte göra det riktigt eftersom jag dagen efter satte mig på ett flyg till Mallorca, men med samma rädsla. När den resan var över, då var allt jag längtat till över på riktigt. Jag skulle komma hem till verkligheten, återgå till jobbet, sakna allt det som hade gjort mig så glad och high on life.. men nej, de där känslorna har aldrig riktigt kommit. Och jag går inte runt och längtar till något heller, även om jag i nästa vecka ska se Coldplay, även om jag fyller år om mindre än två veckor och även om jag ska till Mallorca igen i Augusti. Jag tror jag lärt mig uppskatta livet liksom, njuta av tiden och njuta av livet. Det kanske är som folk säger - nu börjar livet!