Huvudstaden igen

2016-02-03 - 18:54:53 / 1 kommentarer / All kopiering förbjuden
 
Såhär fokuserad är jag alltid i skolan :-)
Nej, det är jag verkligen inte, bara ibland, när jag känner pressen att det behövs. Jag har alltid varit "duktiga flickan" i skolan och jag hatar det så himla mycket. Bara för jag oftast får bra betyg så betyder inte det att jag alltid är lilla duktiga flickan som aldrig kan göra fel och det stör mig att folk vill tro det.

Okej, det var inte det jag skulle skriva om. Imorgon ska jag till Stockholm igen!!! SÅ mysigt att åka tåg långt, att strosa runt i storstaden och ta en mysig fika, typ. Denna Stockholmsresa är väldigt spontan dock, detta bestämdes för en vecka sedan ungefär och jag ska på en intervju där uppe så jag ska bara vara där över dagen, men tror jag behöver dessa små saker för att ha lite motivation fram till studenten. 

I skolan har vi förtillfället "Kreativa veckor", denna och nästa vecka jobbar vi enbart med foto och vi är i full gång med att planera fotograferingar i nästa vecka, väldigt kul men så jäkla svårt också. Jag tror jag kommit fram till att jag hatar att planera foto, vill liksom att det ska bli lite som det blir men samtidigt är det bra träning för ska jag jobba som fotograf någon gång i framtiden är det väl bra om jag kan planera en fotografering...

    Kommentarer

Helluuu!♥

Gå gärna in och kika in min bloppis, kanske hittar du något fint!

Ursäktar om du inte gillar sådana här kommentarer.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback