Slutet på något, startskottet för något annat

2016-04-30 - 10:00:00 / 1 kommentarer / All kopiering förbjuden
 

Nu är min första, egna utställning över! Alltså, wow, vad häfitgt det har varit, jag tror inte jag riktigt inser det förrän om några år typ, men jag är så glad och tacksam över att jag fått chansen att ställa ut! Det har verkligen varit en stor egoboost för mig som jag kommer leva på länge. Och det tar inte slut nu, det är (förhoppningsvis!!) bara en början. Jag har fått äran att fotografera ett bröllop om bara 2 veckor (KUL men nervöst!!!!..) samt dop, jag ska fotografera en studenbal (såååå kul att få göra det även i år!!) och sen hoppas jag att sommaren kan bjuda på något större fotouppdrag också. Jag älskar detta, så så så mycket och jag är så otroligt stolt att jag vågar satsa på något, det är inte lätt alltså men har men en vilja som heter duga så går det mesta! Ha en trevlig Valborg och ta hand om er!

Också var det fredag, igen

2016-04-29 - 08:50:37 / 0 kommentarer / All kopiering förbjuden

Veckorna går fort nu alltså! Det är inte lång tid kvar alls tills det är studentdags och även om jag längtar så så så mycket så känns det lite läskigt, och det är mycket som ska bli klart tills dess, men det ska nog gå! I veckan blev jag i alla fall godkänd på mitt gymnasiearbete vilket känns så himla skönt, inte för jag varit orolig men förra våren när dåvarande treorna skrev sina tänkte jag "hur ska lilla jag klara av att skriva ett gymnasiearbete?" men det gick det med!

Waterdrops

2016-04-27 - 18:13:59 / 2 kommentarer / All kopiering förbjuden

Är det något positivt med detta typiska aprilväder så är det ju att vatten ofta blir himla fint på bild! Men, är det inte dags för riktigt vårvärme nu? Känns som vi tagit oss tillbaka till hösten och där vill jag inte riktigt vara just nu, längtar alldeles för mycket till sommaren för det!

BACKLIGHT

2016-04-25 - 22:13:00 / 1 kommentarer / All kopiering förbjuden
Jag sa till mig själv att jag skulle bli duktig på att fotografera självporträtt detta år - det tog stopp efter februari... men året är ju inte slut! Och jag ska bli bättre, någon gång. I lördagskväll var det fantastiskt kvällsljus så jag tog med mig kamera och stativ ut (bara det är ju framsteg..) och tänkte JA äntligen är jag ute och fotar!! Tror ni att min fjärris samarbetade? NEJ. Blev så arg när det egentligen ska funka, men bättre lycka nästa gång. Det sorgliga var mest att det var så fint ljus så det kunde blivit bra bilder.. Det positiva är ju dock att det bara kan bli bättre nästa gång :) 

 

Flower

2016-04-24 - 21:33:24 / 6 kommentarer / All kopiering förbjuden
 

Sunny morning

2016-04-23 - 10:21:25 / 4 kommentarer / All kopiering förbjuden

En ledig lördag, så skönt! Jag ska bege mig iväg och träna lite innan det är dags för året första konfiramation. Har man det såhär tidigt förresten? Känns typ som året knappt börjat, samtidigt som jag snart tar studenten..att det kan gå så fort alltså?? 

LBS Media Awards

2016-04-22 - 19:49:02 / 2 kommentarer / All kopiering förbjuden


Åhhh alltså jag är så så så stolt över min skola! Jag går på LBS och idag var det LBS Media Awards, och min skola tog hem otroligt många priser i foto, film, text och grafisk design. Ibland glömmer man bort vilken fantastisk skola man går med och hur många grymma människor som finns där. Framtidens media-folk liksom, ganska häftigt att tänka så! Jag har också kommit hem med massor med inspiration. Vill ut och fota nu nu nu, typ!!

Dessutom fick jag träffa fina Alma för första gången, vi hälsade mest men ändå, det är alltid kul att träffa någon som känns lika engagerande och fotonördig som en själv!

Morgonljuset

2016-04-18 - 19:52:28 / 5 kommentarer / All kopiering förbjuden
 
Är det någon gång jag älskar att fota så är det i morgonljus och kvällsljus, när solen är på väg upp/ner. Det blir ett sådant fantastiskt ljus så man önskar man kunde göra en photoshoot varje gång. Har kört hem från jobbet många gånger i sådant ljus och längst med vägen finns det mycket träd där solen silar igenom, jag vill bara stanna vaaaarje gång och fota. Imorse var det sådant härligt, mjukt ljus så jag var tvungen att fota, det blev lite stressigt till bussen, men vad gör man inte för en fin bild?"Be genuine" - min första utställning

2016-04-17 - 19:57:00 / 2 kommentarer / All kopiering förbjuden

Alltså... detta ÄR ganska häftigt!! Jag ser det inte som en så stor grej förrän mina vänner påminner mig om att "det är ganska coolt, Angelica". 

Detta är resultatet av mitt gymnasiearbete - en egen utställning!
Detta har jag verkligen jobbat med hela hösten och de första månaderna av 2016, och 1 april var det äntligen dags att göra en dröm till verklighet! Bilderna hänger uppe på Medborgarhuset i Eslöv, om någon är sugen på att kika in. Vill ni se öppettider så kan ni kika in på min facebooksida, facebook.com/angelicabengtssonphotography

Är det något jag är tacksam för så är det att jag har fått denna möjlighet och att jag har så många personer i min närhet som peppar mig till att våga göra det jag älskar mest!!