Förstör människor bilder, eller?

2015-11-25 - 11:33:00 / 9 kommentarer / All kopiering förbjuden

SER NI ljuset? Alltså, hur underbart är inte motljus!?!? Två härliga bilder från helgen, så himla härliga!

I helgen stod jag på Öppet hus i skolan och snackade då med en tjej som var intresserad av att börja just medialinjen och hon påstod att människor förstör bilder och gillade därför att fota mycket natur, helt klart något jag respekterar, men jag har funderat på det så mycket, för jag håller inte riktigt med henne. Jag älskar att fota människor, men inte uppställt och stelt utan när människor är så naturliga som de bara kan vara. Barn är därför guld att fota, för de bryr sig liksom inte alls. När jag gick hem från fotograferingen i söndags så tänkte jag extra mycket på det, för jag sa aldrig riktigt åt de vad de skulle göra, de sprang runt och lekte och jag var liksom bara där, vid sidan om, och fångade det på bild. Det kan inte bli mer naturligt. 

    Kommentarer

Som fotograf tycker jag det handlar om att fånga känslor på bild. Jag kan tänka mig att när ni fotade dessa bilderna så var du som en skugga, du var där men du talade inte om för dom hur de ska agera och då blir det naturliga och fina bilder :) Jag kan på ett sätt förstå vad tjejen menar men det går också att fånga ögonblick där personen inte alls ser stel ut :)

Svar: Ja, precis vad jag tycker och det som jag älskar med att människor. Att fånga en speciell känsla. Det naturliga kommer fram när det inte finns några direktiv att följa :)
angelicabengtsson.blogg.se

Fantastiskt fint motljus :) Jag tkr att en bild blir mkt mer levande med människor i bilden. Men om en är RIKTIGT duktig på naturfotografering så kan de vara förtrollande, men då tkr jag faktiskt att en behöver vara duktig! men att människor skulle förstöra bilder, det håller jag inte alls med om.

Svar: Ja visst är det vackert!? Ja,jag älskar själv att fota människor, men som du säger så är landskap och natur något som kan vara så extremt magisk fint, men själv är jag inte duktig på att visa det på bild, tyvärr!
angelicabengtsson.blogg.se

Vad fint! :)

Svar: Tack!!
angelicabengtsson.blogg.se

åh såå fint ljus! :D

Svar: Visst? Så underbart :)
angelicabengtsson.blogg.se

SV: eller hur jag verkligen älskar julen!!

så himla vackert!! verkligen <3

Svar: Tack!!
angelicabengtsson.blogg.se

Åh! Motljus är ju så bra!!! :D

Svar: JAA men ellerhur!!
angelicabengtsson.blogg.se

Bilderna blir alltid lika magiska med motljus, så så såå snyggt verkligen! :) Underbart!!

Svar: Ja fantastiskt!
angelicabengtsson.blogg.se

Suuperfint ljus!

Svar: Visst är det!!
angelicabengtsson.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback