Söndagslugnet

2015-05-10 - 20:17:11 / 7 kommentarer / All kopiering förbjuden

Ännu en helg som jag spenderat med näsan i matteboken en dag och en dag på jobbet, men nu är det söndagskväll och jag kan andas ut lite. Och i denna vecka åker jag äntligen till Stockholm!!! Innan dess är det dock mycket som händer och som ska fixas, men runt lunch på onsdag rullar tåget och det ska bli SÅ kul!! Mitt mål är att kunna åka iväg utan massa skolångest så därför kan bloggen bli lite lidande.

Jag sitter och kollar "Min farmor och förintelsen" på TV4 just nu och jag måste bara tipsa er om den, jag tycker allt som har med förintelsen att göra är sjukt intressant och viktigt att veta något om, och förmodligen finns det på TV4play i efterhand. White cherry blossom

2015-05-07 - 21:28:45 / 4 kommentarer / All kopiering förbjuden
 
Våren är så fantastisk fin och inte minst så ger den massa inspiration till att fota, främst natur. Jag är inte någon naturfotografälskare men visst är det fint!? Min instagram har fått världens natur-tema också.. det finns lite inom mig trots allt. Vad fotar ni helst? Så lika, men ändå så olika

2015-05-05 - 19:41:12 / 4 kommentarer / All kopiering förbjuden

Denna våren har bjudit på många fantastiska solnedgångar och här är mina 3 favoritbilder, fast mittenbilden är nog min favorit-favorit. SÅ FINT. Jag älskar älskar älskar solnedgångar, vill typ gifta mig i solnedgången på en grekisk ö, tänk så underbart?!

Vilken bild är er favorit?

If we gonna feel alive, then let's feel it now

2015-05-04 - 17:04:26 / 5 kommentarer / All kopiering förbjuden
Modell; Erica Andersson | Foto; Angelica Bengtsson

Några bilder från igår, det blev faktiskt en hel del bra bilder så det kommer upp några fler i veckan! Nu har jag 8 färdiga bilder till min bildserie, och egentligen kan jag ju räkna mig som klar då det ska vara mellan 6-10 bilder men jag har ju två fotograferingar till inbokade, men skulle något komma ivägen så är det ju inte hela världen då. 

Photoshoot

2015-05-03 - 21:50:26 / 0 kommentarer / All kopiering förbjuden
Modell; Erica Andersson | Foto; Angelica Bengtsson

Idag har jag fotat fina Erica, än en gång till en fotouppgift i skolan. Vi körde lite samma tema som förra gången för jag tyckte det blev så bra då och ville ha med det i denna bildserie också. Har runt 450 bilder att gå igenom så jag har ju i alla fall något att göra på lektionen imorgon. För övrig har jag hunnit med lite plugg samt två timmars solande (ja, i bikini!!) och en kvällspromenad. Dags att krypa i säng och ladda inför den kommande veckan, nationella i engelska och sådant tråkigt. Fast sen är det ju snart minilov igen och då ska jag till Stockholm - som jag längtar!!

Jag har inte tid att vara sjuk

2015-05-01 - 21:26:45 / 6 kommentarer / All kopiering förbjuden
från min instagram, @angelicabengtssons

Hade ni en trevlig Valborg? Vi hade supermys här hemma med god mat (grillat!!) innan vi cyklade och kollade majbålet och sedan kom hem och sjöng med i härlig musik varvat med prat. Och så hamnade vi hos min granne senare på kvällen där vi spelade lite sällskapsspel. Somnade runt 3 inatt så gissa vem som sov till 12 idag?

Förutom det har jag dragit på mig en onödig förkylning och halsont, men jag har tagit det lugnt hela dagen, druckit några koppar te och tagit halstabletter så i alla fall halsen slutar bråka. Jag har dessutom hunnit med en hel del matteplugg och nu är det snart dags att krypa i säng - imorgon är det dags för ett jobbpass!