Du och jag ska ut på många nya äventyr

2015-12-25 - 18:04:01 / 6 kommentarer / All kopiering förbjuden

JA. Detta är sant. EN NY KAMERA! Jag är lite för lycklig och kan inte riktigt tänka att det där är min kamera nu. MIN MIN MIN. 

Detta är ingen julklapp från någon heller. Men hur har jag helt plötsligt fått för mig att jag vill ha en ny kamera då? Det har jag inte det heller. Jag har velat ha en ny kamera länge, och någon gång i höstas såg jag en annons i tidningen. "Glöm inte söka ungdomsstipendiet". "Jag ska söka" sa jag till mamma och pappa, och de bara nickade och log. Skickade in en ansökan två dagar innan sista ansökningsdagen och drömde om en jul fylld med kärlek och glädje, och en ny kamera. Har väntat i veckor på att få reda på om det blev beviljat eller inte, hade gett upp hoppet lite men här sitter jag, men en kamera som jag velat ha så länge och som jag betalat 2000 för själv, resten täckte stipendiet. Och jag är så glad! God jul, till mig själv, från mig själv :-)

    Kommentarer

Vad roligt med en ny kamera! GRATTIS!

Svar: ja visst är det!! tack :D
angelicabengtsson.blogg.se

så kul, minns fortfarande hur det pirrade i magen när min 6D levererades!

Svar: ja, sån härlig känsla!!
angelicabengtsson.blogg.se

Gud va roligt, super grattis :D

Svar: tack!!!
angelicabengtsson.blogg.se

Så avis jag blir! Pappa har en sån och snor den heeela tiden, så sjukt bra är den ju!

Svar: åhhh ja hah :D
angelicabengtsson.blogg.se

Men så kul!! Hade inte en aning om vad ungdomsstipendium var förens nu haha, så coolt! Tyvärr finns de typ inget i närheten där jag bor haha :( Och har själv en 70D ju, fantastisk kamera! :D

Svar: Haha ja det känns riktigt kul att få det!! Ja har inte fotat mycket med den än men älskar den!!
angelicabengtsson.blogg.se

Åååh är själv sååå sugen på att köpa en ny kamera. Vad hade du för kamera innan du köpte denna? :)
Jag funderar på om man ska satsa på en liten kamera, typ en Sony A5000 som jag vet många har, särskilt bloggare! Eller om man faktiskt ska köra på en stor jävel hehe...

Svar: Åh vad spännande!! Innan jag köpte min 70D så hade jag en 700D, som är hur bra som helst och som jag utvecklat mig massor och som jag älskar. Det beror ju lite på vad du vill ha ut av kameran, vill du ha en kamera för kunna ta lite bilder till bloggen så funkar ju en mindre kamera helt klart, men vill du fota både vardag men även kanske lite mer "riktigt" så tror jag absolut en systemkamera skulle utveckla dig mer :)
angelicabengtsson.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback