Vem är Angelica?

2014-10-02 - 22:30:00 / 1 kommentarer / All kopiering förbjuden
Angelica Bengtsson heter jag, en glad, positiv och snäll 19-åring som bor i Skåne. Jag är en person som älskar livet, trots att det inte alltid är precis så bra som man vill. Jag uppskattar de små sakerna i livet och är en riktig tanke-tjej som har mer tankar än vad det får plats i hjärnan. Jag älskar att sprida energi, motivation och glädje och vill alltid vara den som har något bra att säga, i alla lägen. Jag älskar att resa, gå på konserter (finns det något bättre än att skriksjunga till bra musik, med bra vänner?!??!) och umgås med mina vänner. 

Sommaren 2016 tog jag studenten från Ljud och bildskolan i Lund där jag pluggade media, med fotoinriktning. Fotografering har varit ett intresse sedan 2009/2010 och sen dess har det gått lite i vågor men som det känns nu är det något jag vill fortsätta med framöver, på något sätt. Annars är träning en stor del av min vardag, många löprundor och många gympass. För mig är det mest ett sätt att komma bort från all stress, press och allt jobbigt i vardagen. Sedan studenten har jag varit vikarie inom barnomsorgen och jobbat heltid/halvtid på en förskola i kommunen där jag bor. För tillfället har jag en halvtids tjänst för att jag sidan om har som mål att starta ett eget företag som fotograf. 

Jag är en otroligt målmedveten tjej som aldrig ger upp för jag inte orkar mer, ska jag göra något så går jag in för det med 110% och uppstår problem är jag den som helst löser det på egen hand, för en lösning finns alltid. Jag tror många av mina vänner skulle beskriva mig som en extremt omtänksam person, otroligt mogen med många och stora drömmar, samtidigt som jag kan vara världens mest töntigaste person sekunden efter. Ja, många blandade personligheter i mig, lite anpassbar efter situationer. 


HEMSIDA: angelicabengtssons.com
FACEBOOK: facebook.com/begenuinephotography

INSTAGRAM: instagram.com/begenuinephotography

Välkomna hit, jag hoppas ni gillar bloggen!
 
 
 

 
 
 

    Kommentarer

Ska du börja blogga på den här portalen nu? Jättefin header iallafall :)

Svar: Japp! Åh tack Hanna :)
angelicabengtsson.blogg.se




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback